Sunday, June 16, 2013

UN GENIU DIN POPOR


    Din vechime sau timpuri imemorabile s-a spus ca, "nemurirea" s-a nascut la tara. Prin ceea ce vreau sa semnalez cu acest mic filmulet, inclin sa cred ca si geniile pot trai pierdute in miezul sau mai bine zis.... jos, la talpa tarii (si nu in sens peiorativ).
   Acest, cenobit as putea sune, chiar foarte bine...m-a impresionat de o maniera mirobolanta....nu cred ca exagerez folosind acest cuvant.
   Faceam referinte mai deunazi despre unicitatea si nu numai....a natiunii noastre. Mai mult, acest "geniu" popular.....ce traieste dupa propria-i filosofie...ce anume face sa nu vedem unul ca el pe bancile parlamentului?....ca suficienti trogloditi isi rod degeaba turul coatelor prin Casa Poporului.
   Nu stiu in ce maniera va reusi sau nu, sa va....nu neaparat impresioneze...cat mai mult, un minut de reflexie, sa ne punem fireasca intrebare- Mai avem multi alti oameni pierduti in inima tarii, care ar avea ceva de spus?


     RUGAMINTEA MEA ESTE SA AVETI RABDARE IN CELE APROX.30 DE MINUTE SA VEDETI ACEST SPIRIT LIBER, ORIGINAL :) IN PLENITUDINEA SA. (de fapt 4 miniserii)

No comments: