Saturday, February 21, 2015

FILM PENTRU ELENA UDREA SI ROMANCELE DE AZI




  Un film care arata prin trimitere la Cleopatra politicii romanesti... si a majoritatii femeilor din mediul urban autohton... cum era odata femeia din Romania si ce avem azi. Cu siguranta voi fi catalogat misogin, insa prefer asa decat atitudinea strutului, astept sa-mi primesc portia de invective. Curaj doamnelor....


P.S. revin cu o mica completare; se pare ca in baza unei discutii avute nu am fost inteles...deci puneam in balanta cum o femeie la senectute inca munceste de zor, ne-a desfatat cu spiritul si trairile existentei sale, bonomia, serenitatea, o viata traita in acord cu natura... iar azi avem aceste hydre vizibile pe multe paliere sociale, false, dornice de inavutire cu cele mai josnice metode ( pornind de la pomenita din titlu, fosta " presedinte " a Norvegiei :) ), snoabe si in multe cazuri au uitat total ce inseamna valorile reale si traditionale ale familiei.


- presedinte a Norvegiei: pe vremea cand dintr-o eroare catastrofala era consilier prezidential, Cleopatra nu stia ca Norvegia nu e republica ci regat. Q.E.D.

No comments: