Wednesday, April 20, 2016

PRIM-MINISTRUL INDIEI CERE DESPAGUBIRI MARII BRITANII

  Prim-ministrul Indiei cere despagubiri Marii Britanii pentru perioada coloniala. Narendra Modi sprijina solicitarea inflacarata a lui Shashi Tharoor catre Marea Britanie prin care se cer despagubiri pentru epoca de dominatie coloniala. 
  Prim-ministrul Indiei a laudat initiativa unui deputat din opozitie care a facut un apel plin de pasiune pentru Marea Bitanie, pentru ca aceasta sa plateasca despagubiri pentru cei 200 de ani de dominatie coloniala. 
 Narendra Modi a spus ca discursul lui Shashi Tharoor la Universitatea Oxford, care a fost publicat on-line, ' "a reflectat sentimentele patriotice ale indienilor " iar el a spus " lucrurile potrivite la locul potrivit ".
  Tharoor, deputat, scriitor si fost subsecretar general al ONU, a declarat ca " dezvoltarea Marii Britanii de 200 de ani a fost finantata de jafurile sale in India ". " Am platit pentru propria noastra opresiune ", a spus el. " Cota Indiei in economia mondiala, atunci cand Marea Britanie a ajuns la malurile sale, a fost de 23 la suta. In momentul in care britanicii plecau a coborat undeva mai jos de 4 la suta ", a spus Tharoor. " De ce? Pur si simplu ca India a fost guvernata in beneficiul Marii Britanii ".



  Iata ca o idee pe care o sustin si marsam in favoarea ei de un timp indelungat, prinde contur. Da  " stimati " occidentali ... pe jaf si crima s-a creat bunastarea Angliei, Frantei, Olandei etc iar azi predati lectii ipocrite despre drepturile omului, democratie bla, bla, bla ...

No comments: