Thursday, September 3, 2015

STATUL ULUITOR - SINGH-A-POOR

  Statul Singapore a fost infiintat in 1965, cuprinzand 63 de insule cu o suprafata totala de aproape 700 km patrati. ( comparativ, Bucurestiul cu zona metropolitana are 900 km patrati ). Insula principala masoara cca 570 kmp si este legata cu un pod de uscat.
 Cand s-a declarat stat independent in 1965, Singapore a primit de la Marea Britanie, cu titlu de imprumut, suma de 30 de milioane de dolari. In 2010, avea disponibila pentru investitii suma de 310 miliarde de dolari.
  In Singapore nu exista : om fara locuinta, someri, dar nici pensionari. Nu ai voie sa scuipi pe strada sau, daca ai facut-o, inseamna ca te distrezi si esti amendat cu 100 de dolari: cu cat scuipi mai departe, cu atat amenda e mai mare.
 Cand au construit metroul, au prevazut o suma de 12 miliarde. Fiindca a costat doar 10,5 diferenta s-a impartit la populatie sub forma de actiuni. Fiindca aveau prea multi puscariasi, i-au impuscat si spanzurat pe recidivisti, considerati irecuperabili, iar restul au devenit disciplinati.
  S-a intamplat in Singapore: un militar cu mana de fier si-a asumat conducerea tarii. In sase luni, din circa 500 000 de detinuti, au ramas doar 50. Toti ceilalti ( criminali recunoscuti ) au fost impuscati. Toti oamenii publici ( politicieni, politisti, judecatori, magistrati etc ) corupti au fost impuscati ( existau mii de probe contra lor ). Toti functionarii hoti au fost impuscati sau au fugit repede din tara. Multittudinea de drogati care ramaneau dormind pe strada au fugit disperati in Malayesia, sa scape de impuscare sau de munca fortata. Un mesaj la radio si televiziune avertiza ca tara are un cancer care trebuie extirpat. Daca vreo ruda a sa " a fost extirpata ", trebuie inteles ca ea a fost un cancer pentru natiune.
 Dupa ce a curatat tara, reorganizand sistemul politic, legal si penal, acest militar a convocat alegeri directe si a candidat la presedintie. a castigat cu 100% de voturi! Astazi, Singapore este una din tarile cu cel mai sigur trai decent. Este una din cele mai dezvoltate tari si este mult mai sigura decat Statele Unite, Anglia si Israel la un loc... !
 Deja in avion, foaia de imbarcare are un anunt: " MOARTE " , scris cu litere mari si rosii, insotit de explicatia ca aceasta este pedeapsa pentru posesia de droguri. Orice drog, orice cantitate transportata, cel care a fost detectat cu acestea, sa fie impuscat sau condamnat la inchisoare pe viata sau munca silnica.
 Un surfer brazilian a incercat sa intre in Singapore cu o plansa de surf plina cu cocaina. Bineinteles ca isi dorea propria moarte. Mama tanarului traficant a aparut la TV cerand sa se intervina pentru fiul ei; nu a servit la nimic. Nici mama, nici protestele nu au reusit sa impiedice aplicarea legii.
  In hoteluri, " Ghidul orasului " are o pagina care explica: Politia din Singapore garanteaza integritatea fizica a oricarei femei 24 de ore din zi ( asta pentru ca, in vechiul Singapore, fara legi si ordine, femeile care ieseau singure erau violate sau asasinate ).
  Anul trecut, secretara unui prieten care lucra peste program, la intoarcerea acasa, a fost urmarita de un echipaj de politie. Cand a ajuns acasa si a scos semnalizarea ca sa intre in edificiu, i-au cerut sa opreasca. Unul din politisti s-a apropiat atunci de geamul masinii si i-a spus : " Doamna, asa cum stiti, suntem in campania de civilizare a traficului, amendand infractorii si premiindu-i pe cei care conduc corect. Si dvs, doamna, pe tot drumul pana aici nu ati comis nicio contraventie sau infractiune. FELICITARI! Aveti aici un cec de 100 de dlari singaporezi ( 80 USD ) si va cerem sa semnati pentru primire va rog... "
 
 articol preluat de pe domeniul public.


Indubitabil ca citindu-l ( articolul ) gandul zboara la filmele stiintifico-fantastice ... insa realitatea este ca aceasta tara exista, iar daca am privi pe internet imagini de la fata locului gandul la ireal devine cu atat mai neverosimil. Probabil ca viitorul democratiei liberale vestice aplicat si la noi va intra incet in cosul de gunoi al istoriei iar acest viitor ming ( luminos, in chineza ) va reprezenta ideologia viitorului.

populatia tarii este majoritar de origine han ( chineza ).

No comments: