Friday, October 2, 2015

11 SEPTEMBRIE - NOI DEZVALUIRI

  Evenimentele de la 11 septembrie 2001 au impins istoria pe un nou fagas, acela al " luptei impotriva terorismului ". Pe langa, operatiunile militare declansate impotriva Afganistanului si Irakului, administratia americana a adoptat legi controversate, ce limiteaza drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor. Totul fiind justificat de necesitatea de a asigura protectia si siguranta cetatenilor.
  Europa, la randul ei, pare ca se indreapta in aceeasi directie dupa recentele atentate din Franta, numerosi analisti numind evenimentele de la Paris un " 11 septembrie european ".
  Analiza evenimentelor de la 11 septembrie 2001 a scos la iveala o serie de date care nu se inscriu deloc in versiunea " oficiala " ce incrimina teroristi musulmani, membri ai Al-Qaeda. Anumite fapte si coincidente semnificative au ridicat inca de la inceput semne de intrebare. Acum, la mai bine de 10 ani de la atacurile de la World Trade Center, tot mai multi oameni s-au convins ca asa zisele " teorii ale conspiratiei " sunt de fapt o cumplita realitate a conspiratiei.
 Principala sursa de inspiratie a acestui articol o constituie interviurile cu dr. Alan Sabrosky, fost director al Departamentului de Studii Strategice ale Colegiului militar din SUA, care pot fi vizionate printr-o simpla cautare a numelui sau pe You Tube. O alta sursa importanta o constituie seria de documentare " 9/11 Coincidences ".
 Va prezentam in cele ce urmeaza principalele fapte si coincidente semnificative remarcate de diferiti cercetatori si analisti legate de atacurile de la 11 septembrie 2001, care arata ca versiunea prezentata de autoritati nu este cea adevarata.


   S-au prabusit trei cladiri ( zgarie nori ) - doua Turnuri Gemene si o cladire de 47 de etaje - World Trade Center 7 ( WTC 7 ) - care nu a fost lovita de nimic. Sunt singurele cladiri cu structura de otel prabusite vreodata din cauza unui incendiu ( vezi, ca si contraexemplu, incendiul zgarie norului din Madrid care a ars ca o flacara fara sa se prabuseasca ).
  Cladirea WTC 7, care se afla la o distanta de sute de metri de Twin Tours, nu a fost lovita de vreun avion si a avut doar mici incendii izolate. Proprietarul ei, Larry Silverstein, a declarat intr-un singur interviu ca aceasta cladire a fost " trasa " de pompieri, intrucat acestia aveau deja prea multe victime si nu puteau sa mai lupte cu focul. O astfel de demolare presupune insa  o munca foarte laborioasa, de saptamani de zile. Aceasta declaratie a lui Silverstein, retractata ulterior, incalca oricum versiunea oficiala a anchetei, care spune ca WTC 7 s-a prabusit de la sine in urma incendiului. Declaratia nu a fost luata in considerare si investigata, nici macar consemnata de comisia oficiala de ancheta.
  In WTC 7, un singur etaj era izolat contra incendiilor. Acela a fost singurul etaj care, se pare, nu a fost evacuat dupa primele atentate.
  Toate cele trei cladiri prabusite aveau acelasi proprietar/titular al contractului de leasing  - Larry Silverstein. Acesta a preluat ansamblul WTC cu cateva luni inainte de atentate, pentru un pret de 15 milioane de dolari. Pretul a fost atat de mic, intrucat zgarie norii ar fi trebuit renovati, intre altele pentru inlocuirea azbestului din componenta. Costul estimat al lucrarilor de imbunatatire era de un miliard de dolari. Datorita costurilor foarte mari, se pare ca, la data de 11 septembrie 2001, complexul era in pierdere. Silverstein a asigurat ulterior complexul pentru sapte miliarde de dolari. Asigurarea a fost incheiata cu sase saptamani inainte de atentate. Dupa 11 septembrie, evident ca asigurarea a fost incasata de Silverstein, intrucat polita de asigurare prevedea terorismul ca incident de plata. Mai mult decat atat, s-au invocat doua incidenta ( doua avioane ), astfel incat s-a incasat dublul asigurarii.
  Larry Silverstein e prieten intim cu prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, cei doi telefonandu-si regulat.
  Persoana care a autorizat preluarea contractului de leasing de catre Silverstein a fost Lewis Eisenberg, de aceeasi nationalitate.
  Prabusirea cladirilor WTC arata vizual identic cu prabusirile controlate: otelul se topeste la 2400 grade Fahrenheit, in timp ce kerosenul, combustibilul de avion, arde la 1200 grade F.
  Sectiunile ( taiate ) gasite in structura de otel erau identice ca si la demolarile controlate cu explozibilul " thermite ".
  Circa 120 000 tone de otel provenite din prabusirea WTC au fost vandute pentru reciclare extrem de rapid, in primele doua saptamani dupa atentate, marea majoritate fiind trimise in China si India pentru retopire.
  Silverstein obisnuia sa-si ia micul dejun in fiecare zi la restaurantul Windows of the World aflat la etajul 100 al WTC. Evident ca nu a luat micul dejun acolo si 11 septembrie.
  In atentatele de la WTC a murit un singur cetatean israelian ( si acela neconfirmat ) fata de 15 englezi, 7 germani etc. Proportia este cu totul improbabila avand in vedere ponderea evreilor israelieni in serviciile financiare. Cu toate acestea, Jerusalem Post anunta, pe 12 septembrie 2001, moartea a sute de cetateni israelieni ca urmare a atentatelor.
  Cu doua ore inaninte de atentate, serviciul israelian de mesagerie online ODIGO a transmis avertismente israelienilor care lucrau la WTC - stire aparuta in ziarul de mare tiraj Haaretz.
  Cinci israelieni care se dadeau drept lucratori la o firma specializata in mutari au fost prinsi filmand atentatul si bucurandu-se! La apelul telefonic al unei doamne, au fost arestati ca suspecti de catre FBI. Asupra lor s-au gasit si 5000 de dolari cash ascunsi in ciorapi.
  Dupa 56 de zile au fost expulzati, la cererea noului " tar " al " security ", Michael Certoff, proaspat pus in functie de presedintele Bush. Cunoscatorii limbii engleze pot urmari un interviu cu femeia care a chemat politia si un alt interviu cu politistul care i-a arestat initial pe cei 5 israelieni. Dupa ce au fost eliberati, arestatii au declarat intr-un interviu acordat unei televiziuni israeliene ca scopul lor a fost sa documenteze evenimentul si ca manifestarea lor provenea de la faptul ca Israelul traieste cu pericolul terorist in fiecare zi.
  Chertoff, primul secretar general al Departamentului pentru Securitate Interna - departament proaspat format dupa atentate, cu scopul de a supraveghea si coordona toate agentiile CIA, FBI, NSA etc - are dubla cetatenie  - americana si israeliana! El a hotarat eliberarea celor cinci israelieni.
  Coordonatorul echipei de aparare formate in cadrul Pentagonului in dimineata zilei de 11 septembrie a fost Paul Wolfowitz ( tot un evreu ), promotorul asa-zisei " doctrine Bush ", conform careia SUA trebuie sa neutralizeze din timp pericole exterioare, cum sunt cele legate de terorism, inainte ca acestea sa fie traduse in realitate. Si aceasta, prin lovituri preventive si prin incurajarea democratizarii in regiunile implicate. De aici interventia in Afganistan si Irak.
  O echipa de salvare in cazuri de atacuri teroriste/chimice a fost adusa la New-York in ajunul atentatelor - chiar pe 10 septembrie 2001.
  Conducerea sistemului de aparare antiaeriana NORAD a fost transferata cu aproximativ doua luni inainte, pentru prima data in istorie, de la Marele Stat Major ( armata ) , la vicepresedintele Dick Cheney. Sistemul prevede comanda in caz de alarma si ridicare de la sol a avioanelor de vanatoare care ar fi putut intercepta in cateva minute orice avion de pasageri deturnat. Scenariile simulate de NORAD prevedeau inclusiv atacarea Turnurilor Gemene de catre avioane de pasageri deturnate de teroristi.
  Cu un an inainte de atentate, in 2000, think-tank-ul The Project for the New American Century ( PNACT ) anunta necesitatea unui nou Pearl Harbour, pentru ca poporul american sa accepte o serie de razboaie in Orientul Mijlociu, de natura sa asigure sursele de petrol si viitorul imperial al Americii. Initiatorii proiectului PNACT - William Kristoll si Robert Kagan. Alte personalitati marcante : Dick Cheney, Richard Perle ( arhitectul razboiului din Irak ), Paul Wolfowitz ( viitorul presedinte al Bancii Mondiale ) , Donald Rumsfeld etc.
  Sauditii au fost finantatori ai lui G.W.Bush de-a lungul intregii sale cariere. Fratele cel mai mic al lui Bush a fost director general executiv ( CEO ) al firmei care a asigurat cablarea electrica in WTC si pe aeroportul Dulles din Washington.


  Cui i-au folosit atentatele, in timp, pe o scara de la 0/10.
1. Osama bin Laden 0/10 - mort;
2. Saddam Hussein 0/10 - mort; fii sai omorati; Irakul, ocupat cu sute de mii de victime;
3. Al- Qaeda 0/10 - toti liderii majori de la acea vreme omorati, in inchisori sau ascunsi; 
4. Regimul taliban 0/10 - distrus; Afganistanul ocupat;
5. Palestinienii 0/10 -  a incetat sprijinul international pentru o buna perioada de timp; Arafat, mort, Hamas, in inchisori;
6. Familia Bush si acolitii ei - 10/10;
7. Industria armamentului reprezentata de Cheney, Rumsfeld etc - 10/10;
8. Statul Israel - 10/10 ( toti rivalii regionali sunt la pamant, fie sub ocupatie, fie victime ale " revolutiei arabe " ) ;
9. Evreii americani - 10/10, mai puternici ca niciodata.

  IMPLICATIILE AFIRMATIILOR LUI ALAN SABROSKY SUNT CUTREMURATOARE. SI NU AU NEVOIE DE NICIUN COMENTARIU.

       articol preluat de pe domeniul public.

No comments: