Saturday, November 21, 2015

INVAZIA CONTROLATA

  Masivul exod de populatii arabe, africane, musulmane si ce mai doriti, populatii ce au pus pe jar intreaga Europa de la cel mai inalt nivel pana la simplul cetatean are dimensiuni apocaliptice ca si cele din Evul Mediu timpuriu ori cea de la sfarsitul ultimei conflagratii mondiale. Multi se intreaba de ce, cum , unde sunt granicerii de la frontiere etc, etc iar in acest timp valul pe ruta Turcia - Grecia - Balcanii de vest - Ungaria - Austria cu finalitate Europa Centrala si de Nord ruleaza intr-una sute de mii de afro-asiatici majoritat musulmani. Panica ce se instaleaza in tot acest timp la nivelul intregului continent este suficient de justificata.
   Ei, si acum sa privim lucrurile mai detailat mai in profunzimea lor. Cum de a fost posibil si cum de acesti amarati ai sorti sunt blindati cu mii de euro pentru a plati calauze etc, pentru a ajunge in paradisiaca Germanie ,taram al fagaduintei pe care multi il au inscriptionat pe pancarte inca din mijlocul Mediteranei . Se vehiculeaza ca serviciile secrete din anumite tari vest-europene cunosc foarte bine cine a initiat, scopul si cine ar fi autorul fizic al acestui tavalug. Ziarul austriac InfoDirekt apropiat armatei a publicat recent un articol cu ajutorul unor sufleuri din interiorul serviciilor de informatii armate - Osterreichisches Abwerhramt unde se spune explicit ca intreagul val de plagi care loveste Europa incepand cu criza ucraineana, fluviul de imigranti eventual si recentul carnagiu parizian ar fi dirijat de politicile reunite ale unor ONG-uri de tip Soros cot la cot cu Departamentul de Stat american dupa cum reiese din citatul " organizatii din SUA au creat un model de cofinantare si contribuie substantial la costurile cerute de traficanti " si ar fi vorba de " aceleasi organizatii care, in 2013, au aruncat Ucraina in haos " deoarece se estimeaza ca pentru fiecare amarastean ce pune piciorul in Europa costul depaseste 3000 de euro iar " imigrantii care vor sa fuga din tarile lor sunt mult prea saraci, pentru a da acesti bani " conform aceleiasi surse. Amploarea fenomenului este atat de mare si implica un intreg lant de beneficiari dupa spusele InfoDirekt incat, " in Austria, exista un business al refugiatilor " de care profita Barclays Bank un mare gigant bancar cunoscut cu termenul de " Blindatii de la Rotschild ". Unde mai pui, dupa cum semnaleaza Der Spiegel-ul german ca, Mafia a ajuns sa controleze cea mai mare tabara de refugiati din Sicilia, tabara legala, civilizata oferind standarde europene prin fonduri europene. In tot acest timp, presa americana cere imperativ Europei sa-l sanctioneze pe Putin, sa aiba atitudine punand in schimb " criza umanitara " a valului imigrationist sub faldurile non-interventionismului, a acceptarii si a non actiunii. Aceiasi oameni din media, cer Europei sa dea dovada de umanism sa primeasca milioanele de obiditi ai sortii in timp ce America se blindeaza cu un gard de mii de kilometri la frontiera sudica, avand cele doua oceane frontiere naturale inexpugnabile si oferind cu zgarcenie vize doar elitelor de la varful mediului universitar si academic. Amintita publicatie austriaca spune ca politia cunoaste aceste date insa nimeni nu e dispus sa vorbeasca nici macar la umbra anonimatului, iar semnatarii articolului au lansat un apel catre jurnalisti, politisti si persoane din structurile secrete pentru a participa la investigatii si la confirmarea lor.
  Ca sunt adevarate ori doar speculatii ale presei care marseaza ca ar avea surse demne de a fi credibile ramane probabil la latitudinea fiecaruia sa aprecieze. Cert este ca , lantul de evenimente inceput cu invazia irakiano-afgana in urma cu mai bine de o decada, coroborat cu Primavara araba ulterioara au destabilizat un imens spatiu afro-asiatic ducandu-l in multe zone la un vid de putere, iar in spatele acestora se vede mana lunga a US.Army urmata ori precedata de coloana a cincea reprezentata de pleiada de servicii secrete de care este America servita. Facand o analiza la rece, incercand sa deslusim : care ar fi interesul Americii pe termen mediu si lung sa-si destabilizeze principalul aliat, recte UE? raspunsul pare destul de simplu, adicatelea vechiul dicton al Imperiului Roman - divide et impera. America a fost acea ce zeci de ani a aparat Europa si inca o face, tot ea a reconstruit-o pe banii ei insa azi Europa prin integrarea ei economico-politica si militara reprezinta prin puterea si forta ei  o amenintare pe termen mediu si lung la adresa intereselor globale americane unde mai pui ca relatiile fata de Rusia deveneau tot mai incalzite. Astfel ca, am putea explica relativ usor in lumina acestor factori tot lantul factual actual ce se revarsa asupra Europei neuitand ca o mare putere cum este America, pe care un german o numea superputerea implicita iar un francez hiperputere, are nevoie ciclic de conflicte pentru a-si testa armele, capacitatile si nu in ultimul rand in a le pune la lucru deoarece stagnarea si simpla depozitare duce prin inductie catre slabirea economica, recesiune si un intreg principiu al dominoului. Este evident ca numerosii strategi pe care ii are Washingtonul stiu din exemplele istoriei cum stau lucrurile cu o putere ce la un moment dat este in declin ori simte ca valul evenimentelor le-o ia inainte.
  Nimic nou sub soare pana la urma, istoria, dupa cum raspundea odata premierul britanic Harold MacMillan unui jurnalist la intrebarea : " ce anume va determina politicile? "... " evenimentele, baiete draga, evenimentele " ! este si ea dictata de miscarea tectonica a maselor umane dirijate din spatele usilor inchise.

No comments: