Saturday, January 23, 2016

AMERICA - DEMAGOGUL DE SERVICI SI ADEVARATUL ISIS

  Porninand de la a noastra Romanie, pe care mai deunazi o vizita madam Nuland aducandu-i laude ... asa de fantezie, deoarece ele au valoarea unui frigider la Polul Nord, am vazut adevarata fateta a demagogiei farului calauzitor al democratiei mondiale cand am descoperit relatia dintre America si " autenticul " ISIS.
  Asadar un raport al Departamentului de Stat american relata negru pe alb urmatoarele : " Cetatenii nu au capacitatea sau mijloacele legale de a schimba guvernul; drepturi universale ca libertatea de exprimare, de asociere, de miscare sau religioasa sunt restrictionate; nu exista egalitate in drepturi pentru femei, copii sau straini cu drept de munca. Violenta impotriva femeilor, traficul de persoane si discriminarea bazata pe sex, religie, rasa si etnie sunt banale. Lipsa transparentei guvernamentale si a accesului la informatii face dificila evaluarea dimensiunii incalcarilor drepturilor omului ". Aceste formulari ale administratiei Obama suna ca niste poncife cand analizam alta formulare vizand acelasi teritoriu : " relatiile dintre SUA si Arabia Saudita sunt o forta a stabilitatii si securitatii " !!!
  Stai, cugeti si ramai perplex in fata acestei atitudini meschine, gaunoase, putrede a Americii vis-a-vis de acest stat care conform revistei ( tot ) americane Newsweek, spunea ca " in materie de decapitari, ISIS nu poate intrece Arabia Saudita ". Inter alia, daca privesti la mefienta Americii cand formuleaza cu consecventa an de an refuzul pe banda rulanta de a tine cativa membrii ai U.E. printre care si Romania la usa infamiei pentru o nenorocita de viza, ai un rictus de dezgust stiind ca cetatenii sauditi ... care printre altele au pus la podea Turnurile Gemene ... merg la pas de voie prin tara lui Washington, iar tu stai la cozi ale josniciei. Halal democratie! Conform unui recent raport al Amnesty International, pana la inceputul lunii noiembrie 2015, 151 de oameni au fost decapitati in Arabia Saudita, adicatelea unul la doua zile. 71 erau cetateni straini, major parte dintre ei muncitori migranti din tari sarace " care sunt vulnerabili, deoarece nu cunosc araba si nu primesc o traducere corecta in timpul procesului " . Mi-ar place sa pot privi in ochi simultan toti cetatenii Americii si sa-i intreb sincer cum pot TOLERA si sa stea acasa linistiti stiind ca guvernul lor este prieten si aliat cu un asemenea stat? Ca sa intelegem amploarea ororilor saudite sa dam cuvantul aceleiasi Amnesty International care sustine ca deseori condamnarile se dau in urma declaratiilor luate prin tortura sau minciuna, ca sunt executati si minori, iar printre " infractiunile " pedepsite sunt si cele ca necredinta, adulterul ori vrajitoria. Cadavrele condamnatilor se expun in public adeseori. Frumoasa prietenie! ... este dureros ca si restul mapamondului are relatii cel putin diplomatice daca nu cordiale cu acest stat rupt din plin ev mediu intunecat, iar vecina de la nord-est Persia a fost tinuta in embargo zeci de ani sa nu mai pomenim de nenorocita Cuba, care erau la ani lumina de aceste fapte inspirate de infernul dantesc. 
  Jurnalistul britanic John R. Bradley, fost corespondent al The Economist in Orientul Mijlociu scria intr-o carte despre Arabia Saudita ca decapitarile sunt " singura forma de distractie populara, pe langa fotbal ". Degeaba avem singularitatea vocala a ministrului de externe suedez, Margot Wallstrom, care protesta contra " metodelor aproape medievale de pedeapsa " cand este stiut ca acest rebut statal saudit instituie legi de pe o zi pe alta, neavand Cod Penal oficial, ba mai mult pedepseste retroactiv iar Sharia este finalmente alfa si omega. Adeseori acuzatii nu au parte de avocat, iar marturiile obtinute prin tortura au efect probatoriu iar din 2013 orice ONG de apararea drepturilor omului a fost desfiintat. Human Rights Watch arata amploarea acestui dublet demagogic arabo-american spunand ca " noile reguli impotriva terorismului pot fi utilizate pentru a pedepsi aproape orice forma critica pasnica la adresa autoritatilor ". Nu este cazul sa mai ofer si explicit cazuri de abuzuri sau metode halucinante gen biciuri etc insa nu pot lasa la o parte faptul ca nu a trecut jumatate de an de cand un britanic de 74 de ani a fost condamnat la 350 de lovituri de bici pentru ca-si facuse acasa vin.
  Guveranarea oficiala a Riadului este o forma extremista de islam, numita wahhabism care considera crestinii, evreii si musulmanii shiiti necredinciosi, iar ISIS sustine ca el doreste intoarcerea la wahhabismul initial, asadar doar nuantele diferentiaza aliatul Americii si Marii Britanii printre altele, de maleficul califat autoproclamat. Sa aratam monstruozitatea demagogiei americane este suficient sa analizam un WikiLeaks unde se arata ca Londra a lucrat cot la cot cu Riadul pentru ca sauditii sa obtina un loc in Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU!!!!! Asadar ca-n vechea poveste ... lupul paznic la oi, iar America nu doar ca inchide ochii ci de fapt gireaza aceast turpitudine si de fapt anuleaza orice stradanii a unor tari ca Romania de exemplu, care permanent este monitorizata sau atentionata ca inca nu si-a facut temele, coruptia blocandu-i acceptarea la usa larg deschisa pentru hoardele de adevarati isisi recte sauditii, ce cum ziceam merg ca la ei in ograda in " tara tuturor posibilitatilor ". Bunul simt te indeamna sa privesti cu dezgust stradania de a dori sa ajungi acolo, iar cand vezi atitudinea de desconsiderare de tip untermensch ( om inferior ) nazist aratata miilor de romani ce de-a lungul ultimului sfert de veac au plati sute de mii de dolari taxe de intrare ( chiar si cand au fost respinsi ) stand ca vitele incolonati, iar tu dansai mazurca cot la cot cu insusi diavolul. Varful aisbergului demagogic a fost cand in urma aceleiasi colaborari, ambasadorul saudit a ajuns sa conduca un comitet de " oficiali de frunte care decid asupra standardelor privind drepturile omului si avertizeaza asupra incalcarii acestora in lume " dupa cum relata Washington Post. Aceasta pozitie s-a obtinut prin acordarea a 100 000 de dolari oficialilor britanici, iar sauditii au putut bloca anchete fel de fel. Ce frumos ca Albionul nu are DNA, insa aceiasi madam Nuland ar fi putut trece pe langa Tamisa sa  anuleze dreptul de calatorie libera in Muntii Stancosi ( Rocky Mountains ) daca ar fi folosit acelasi standard, insa dublul standard invocat adesea de presedintele Putin nu este o realitate a politicii demagogice internationale, el este insusi regula Washingtonului.
   Ajungand sa sufar precum vorba elinului ( grecului ) de athambie, astept ... Vocea Americii!

poncif - idee sau afirmatie banala
mefienta - neincredere, banuiala
turpitudine - ticalosie, marsavie
athambia - capacitatea de a nu te mai minuna de nimic

No comments: