Sunday, November 24, 2013

MISTERUL DE LA DEALEY PLAZA

  S-a scurs jumatate de secol, de cand planeta a fost literalmente zguduita in urma asasinarii presedintelui Kennedy. Numeroase vehiculari s-au facut de-a lungul timpului legate de aceasta moarte dramatica, care mai de care, unele pertinente altele fanteziste ramanand suficiente si pentru zona ridicolului.
  Cert este, ca la 22 noiembrie 1963 America dar si restul planetei, ma hazardez sa spun, a pierdut nu atat un presedinte charismatic ori un politician vizionar care a intrezarit ca globalizarea si Noua Ordine Mondiala erau si in timp au devenit fortele ce conduc si corup actualul establishment global. Kennedy a avut curajul sa lupte cu acea elita reprezentata de complexul militar-industrial, de care inclusiv conservatorul presedinte anterior, recte Einsenhower, cerea a se tine cont de forta si puterea ei in viitor.
   Sunt in asentimentul a milioane si milioane de cetateni ai planetei care, nu au cazut "prada" simulacrului condus de procurorul-general de atunci...Waren, unde ne-a fost vanduta povestea unicului atentator, singuratic,neinteles si simpatizant comunist. Nu stimabililor, Kennedy nu a fost victima unui neinteles...el a fost victima propriei sale indrazneli de a se opune fortei sistemului obladuita de serviciile secrete din care faceau parte complexul mai sus pomenit, cot la cot cu marea finanta de pe Wall-Street, ce-si simteau amenintate interesele globale...de catre acest neavenit  pe...Pennsylvania Avenue.
   Oricat de mult se straduie guvernul Statelor Unite in prezent dar si de-a lungul acestor decenii de a convinge ca L.H.Oswald a comis-o de unul singur...e o certitudine ca, precum in celebrul serial "X files" -adevarul e dincolo de noi.
  Actualmente, cand dovezile sunt din ce in ce mai evidente, ca la mijloc a fost un complot, important este pentru generatia de azi in a invata din aceasta drama ca, acea Kabbala oculta ce NE conduce din spatele usilor inchise...nu trebuie sa mai fie lasata sa ne foloseasca pe post de sclavi moderni, vanzandu-ne o fericire iluzorie.
  Astfel, stau si cuget carei doctrine sa-i dam dreptate pe termen mediu in viitorul de langa noi?

   Atunci, la Dealey Plaza a murit nu un om, ci o speranta, speranta ca SISTEMUL nu va invinge. Oare atat de slaba e actuala generatie?

No comments: