Wednesday, December 25, 2013

  In Frankfurt, intr-o dimineata devreme, a izbucnit un incendiu intr-un bloc de locuinte.
Din familia de sase persoane de musulmani de la etajul 1 au murit cu totii. Familia de tigani de la etajul 2 (8 persoane) a murit in intregime. A murit de asemenea si familia de africani de la etajul 3 ( 5 persoane). Aceeasi soarta a avut-o si familia de pakistanezi de la etajul 4 ( sapte persoane ). Doar familia de nemti de la etajul 5 a scapat in intregime, cu toate ca si locuinta lor a ars complet.
  Toate oficialitatile, organizatiile musulmane, africane, pakistaneze si, bineinteles, organizatiile de protectie a drepturilor tiganilor s-au alertat, au protestat si au cerut clarificarea acestui caz grav. Trebuia sa se analizeze cum a fost posibil ca toti oamenii de culoare sa moara  in acel incendiu si doar cei albi-nemtii- sa scape.
  Zarva mare prin ziare, la televiziune, radio etc. In cele din urma, un reporter a luat un interviu pompierului-sef caruia i-a pus aceeasi intrebare: cum a fost posibil sa supravietuiasca doar nemtii? La care pompierul a raspuns scurt: nemtii erau la munca, iar copiii lor deja la scoala.

No comments: