Tuesday, March 22, 2016

CEVA E PUTRED IN GERMANIA

  Parafrazandu-l pe Shakespeare in a sa opera hamletiana cu referire la Danemarca si cu sensul ca ceva nu este in regula... asa si cu Germania. Valurile enorme de refugiati, alungati de razboi, economici preponderenti si jihadisti strecurati printre ei ce lovesc recurent Europa, cu varf de lance Germania, au scos in evidenta anumite incongruente. Stim ca partea estica a Ucrainei, dominata de catre minoritatea ruseasca este un focar de lupte secesioniste, fapt ce a facut ca o buna parte a ucrainenilor traitori pe acele meleaguri sa-si ia talpasita spre aceiasi destinatie ca a sutelor de mii de asiatici, africani etc in speta aceiasi patrie a lui Goethe. Dar vai, stupoare! Ajungand la fata locului au constatat ca politica de " standard dublu " nu e vorba goala, ci adevarul gol-golut.
  Asadar, Mutti, cum o gratifica propriul ei popor pe cancelarul german, duce o politica, am zice noi halucinanta daca nu ar exista si un minim de dovezi. Deci, cohortele afro-asiatice preponderent islamice venite din o cu totul alta dimensiune spatio-civilizationala au fost primite cu bratele deschise de catre Mutti, pe cand ucrainenii caucazieni de rasa alba, crestini avand exact aceleasi probleme ca irako-sirienii alungati de conflictul mesopotamian, fiind deci refugiati de razboi au fost intampinati scurt: nein ! si probabil zuruck geshoben ( inapoi pentru totdeauna) cum pateam si eu candva in anii '90. Stupoarea este evidenta, deoarece ne intrebam pe buna dreptate despre scopurile si intentiile cabinetului german, dincolo de selectia pe criterii de rasa, religie pe care le aplica contrastand total cu directivele ONU despre refugiatii de razboi. 
  Frankfurter Rundschau dezvaluia ca dintr-un total de 7000 de ucraineni ce in perioada 2014-2015 au cerut azil de refugiati din zone de calamitate de razboi, doar cinci procente au primit dreptul de azilant, restul pornind inapoi catre stepa kalmuca. Aceiasi publicatie declara ca aproape intreaga masa de refugiati proveneau din epicentrul zonei de conflict Donbas, nemaiavand case, proprietati etc asadar cererile erau similare cu cele siriene. Citandu-l pe Hrihorii Demnicenko refugiat ucrainean, acelasi organ de presa relata ca in urma deciziei abominabile a Berlinului, multi amici de-ai sai care l-au insotit ce anterior refuzasera inrolarea, suferisera corectii si abuzuri fizice.
  Te intrebi pe buna dreptate: A cui politica o faceti, madam Merkel? - a Rusiei am spune noi, deoarece e bine cunoscuta obedienta germana de a nu rani cumva Moscova. Nici nu este important acest aspect, deoarece fiecare stat isi joaca cartea sa de politica externa avand interesele sale specifice, insa ce deranjeaza il reprezinta aspectul ca turmele arabo-afgano-pakistaneze primesc fara probleme statutul de refugiat transformand Europa in noul Babilon. Ca sa invarta cutitul in rana, Berlinul declara Ucraina la inceputul acestui an ca tara sigura, oala in care intrau si Algeria, Maroc, Tunisia, Egipt, Bangladesh, Pakistan, Liban dar aici datele problemei se schimba ... de la voi primim emigranti de la ei nu, astfel demonstrandu-se politica de dublu standard si meschinarie a Germaniei. 
  Probabil ca o Kabbala se tese undeva in strafundurile cabinetelor Europei... pe care inca nu o putem intui.

No comments: