Friday, January 31, 2014

INFRICOSATOARELE PROFETII ALE LUI NOSTRADAMUS PENTRU 2014

  De curand, inginerul ucrainean Alexander Lazarev a anuntat ca a descifrat toate catrenele profetice ale lui Nostradamus. Conform inginerului, vestitul profet a facut si cateva preziceri referitoare la anul in care am intrat.
 
  Conform lui Lazarev, in 2014 vor avea loc atentate asupra a patru prim-ministri importanti ai lumii. Atunci va izbucni un conflict armat in Peninsula Indostan ( vechiul nume dat regiunii subcontinentului indian, care cuprinde: India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Insulele Maldive, Bhutan si Nepal-n.r. ). Acesta se va transforma treptat in al treilea razboi mondial care va incepe in noiembrei 2014 si se va incheia in octombrie 2024.
   La inceput, in acest conflict, se vor folosi arme conventionale, apoi se va trece la utilizarea armelor chimice si nucleare. Deseurile radioactive vor transforma emisfera nordica intrun adevarat cimitir.
  Putinii supravietuitori se vor imbolnavi de boli grave de piele, precum si de cancer. Pana in 2016, Europa va fi aproape depopulata. Acest cosmar va dura pana in 2025.

                                                                                               de pe Ziare.com


 Chiar asa ?!? :) Ideea e ca suficienti planetari :)) chiar cred aceste fantasmagorii, insa am dorit sa destind putin atmosfera cu ceva mai "ezoteric", sper sa nu fiu luat si eu in raspar pentru aceasta "deviere" :)

No comments: