Thursday, November 13, 2014

DOCTORUL DE CARTON

   O noua runda " pugilistica " a celor doi candidati, a scos in evidenta crasa demagogie de tip arivist a doctorului Viorel. Odata ce am vazut negru pe alb ca pagini intregi din fituica numita doctorat continea cuvant cu cuvant pe zeci de pagini munca unei alte persoane... OARE CHIAR MAI CONTEAZA CE A DECIS CURTEA DE CASATIE ?... oricum nicio persoana nu e infailibila, doar bunul Dumnezeu se poate prevala de acest drept. Cand ti se infatiseaza halul in care cetateni ai Romaniei membra in Uniunea Europeana au o pensie de sub un euro, sari ca un apucat si invoci bugetul de stat, adica nici mai mult nici mai putin decat crearea de deficit, pe care stralucit il rotunjesti cu celebra taxa de benzina ( combustibil ) ori penibilitatea spusa mai deunazi de ministrul de la Harvard al finantelor ce argumenta ca prostitutia ar putea crea sume consistente la bugetul de stat. Probabil ca asta i-a fost lucrarea de licenta la absolvire la celebra universitate !
  Revenind la marile realizari ca prim-ministru, unde la loc de frunte este pus pe tapet cresterea pensiilor si salariilor. Pai asta stimate concetatene este cea mai simpla butada ce ar putea sa o invoce orice novice, deoarece... parol, mon cher... oricine are o suma cazuta din cer, deoarece doar ati stors firmele si populatia prin taxe si suprataxe, impozite din cele mai aberante e firesc ca apoi cu sacul plin sa aruncati graunte in ograda de gaini care cred ca l-au prins pe Dumnezeu de picior, nerealizand ca in termeni reali ce se oferea pe de o parte se lua cu doua maini. Cand un prim-ministru se prezinta cu infatuare ca a ridicat aceste... drepturi pana la urma, este cu atat mai lamentabil deoarece chiar nu poate prezenta politici reale mai ales in sensul doctrinei social-democratice unde un aspect major al acestei doctrine il reprezinta pastrarea in custodia statului a suficente entitati gen gaz, curent, mine, hidrocentrale etc, pe cand matale Ponta draga ( vorba lui nea Nelu ) vinzi tot... chiar si pe nimic cum ai demonstrat la penibilitatea privatizarii catre mai nou partenerul ... tomberon D. Diaconescu a Oltchimului. Penibilitatea ce demonstreaza ca nu aveti nimic in comun cu socialismul ( nemarxist ) este reprezentat de faptul ca in cardasie cu Biserica Ortodoxa inoculati deschis electoratului ce directie sa aiba la scrutin. Sa stii domnule doctor, ca socialistii intotdeauna s-au delimitat de biserica, pastrand o distanta suficienta ca sa nu spun ca au ignorat-o total, iar cel mai demn exemplu il reprezinta Franta, leaganul drepturilor omului si proto-stramosul miscarilor socialiste care a cerut explicit ca in Constitutia Uniunii Europene sa nu fie mentionata originea crestina a Europei. Si atunci pentru ce va manjiti alaturandu-va intr-un mod desantat la brat Biserica Ortodoxa ? Oricum umbra atee a lui nea Nelu vegheaza din penumbra.
  Domnule doctor trecand dincolo de faptul ca intr-o nota serena, ati dezinformat electoratul unde un exemplu suficient l-a reprezentat necunoasterea unor prevederi evidente ca aceea a urmariri penale a parlamentarilor, ce unele televiziuni au reflectat-o ca pe o mostra de incapacitate... nu degeaba sunteti doctor in drept, s-a vazut... insa intentia de a poza in cunoscator a toate si despre toate vi-a fost explicit atasata la rever. Probabil ca daca vom mai avea alte runde a nobilei arte, pastrand ghilimele de rigoare, ne veti confirma ceea ce stiam demult ca sunteti... doctorul de carton.

1 comment:

Unknown said...

Ce ar trebui să audă toți cre(ș)tinii care intenționează să voteze cu Viorel pentru că așa i-a instruit popa - „Cu stânga nici cruce nu poți să-ți faci, dar să conduci o țară!” - Țuțea