Monday, April 15, 2013

Ne-am saturat de primit lectii


Trebuie sa avem curaj sa spunem lucrurilor pe fata. Nu putem primi etern lectii, de la un occident putred in interior si gaunos...decadent pana in maduva oaselor.
    Cine a inventat raptul, in forma lui cea mai agresiva, ca politica de stat? Nimeni altul, decat Imperiul Roman cu extensiile sale ulterioare pana in plin secol douazeci (spaniol, francez, britanic, olandez, portughez etc). Aici fac referinte la acele natiuni preponderent europene ce s-au erijat in ultimii ani in campioane ale democratie si predau in dreapta si stanga cum sta treaba cu drepturile omului si nu numai.
   Daca locuitorii, urmasi directi ai celor ce sute de ani au macelarit, distrus, stramutat prin sclavie, convertit cu forta, ar avea nimic altceva decat BUNUL SIMT SA TACA SI SA TINA CAPUL PLECAT pentru urmatoarele, macar trei generatii as zice, uite ca si occidentalul s-a schimbat.
   Insa cand vad, simt si traiesc pe propria-mi piele mostre de nesimtire si aratat cu degetul, normal ca nu pot sa tac.
  Nu merg mai departe de tam-tam'ul presei britanice cu invazia romano-bulgara. Dar domnilor....cand voi sute de ani "fugeati" pe marile lumii, concurand intre voi (toti piratii si ocupantii de teritorii i-ati proclamat cu emfaza, sir) care da lovitura cea mai "glorioasa" si asta ca politica de stat....cum e?
   Normal, e simplu sa spui asa au fost vremurile....eu ma erijez si spun....lasati la o parte ce fac anumiti romani azi....hai sa mergem in timp si peste o suta de ani totul va fi ok. Cam asa incercati voi sa va disculpati.
   Daca dati o raita prin Spania, Austria, Franta, Britania etc. si vedeti grandoarea monumentala a bisericilor, catedralelor, palatelor ati putea conchide...ce popoare harnice si bogate. Insa...stimabililor, aceste "minunatii" sunt patate cu sangele, durerea si mai ales FURTUL practicat sute de ani in vastele lor imperii.
   S-avem pardon....dar nu noi romanii trebuie sa primim lectii ci taman invers. Stimati europeni civilizati si civilizatori:), "drama" noastra ca nu ne-am pus pe capatuiala pe spatele si exploatarea altora e simpla. Noi am avut totul acasa asa ca nu ne-am apucat de nebuni sa colindam peste mari si tari, si ceea ce e mai dureros pentru voi, in marea voastra meschinarie intr-o mana Biblia si in cealalta sabia.
   Doar cateva exemple ce-mi vin la repezeala: genocidul practicat de Spania si Portugalia in cele doua Americi, exterminarea, alungarea, jaful, infometarea anglo-franceza in toate continentele....Nu vreau sa las pe din afara Belgia, Olanda, Germania, Italia care si ele au avut aceleasi indeletniciri.
    Asadar stimabilelor natiuni...dati lectii la voi acasa, nu pasati vina in directii total eronare. Om fi noi mai saraci, dar mai prosti cu siguranta nu.
    Recomandarea mea pentru oricare roman oriunde ar trai el este....CAPUL SUS. Ca daca avem compatrioti ce fac delicte in emisfera vestica, o fac in nume personal....SI NU CA POLITICA DE STAT...ca acesti detractori ai Romaniei.

No comments: