Wednesday, April 2, 2014

APOSTOLII DEMOCRATIEI

   O turma de aproximativ 20 de iezuiti ai democratiei, care mai de care, doctori in istorie, sociologi, politologi sau jurnalisti de la varii universitati, institute ori alte foruri academice m-au prins la cotitura, incercand sa (-mi ) demonstreze cum sta treaba cu marxism-leninismul sau comunismul intr-o abordare ce se vrea atat exhaustiva cat si sacralizanta. Nu stiu daca vreunul dintre acesti apostoli a trait vreodata in lumea ce o dezavueaza, insa, cand constat fariseismul de tip imperialist ce se degaja lecturand scriptele lor ma simt nevoit sa pun cateva aspecte la punct, deoarece minciuna propagata de acesti cum ii numeau, iezuiti ori mai bine inchizitori nu poate sa ramana ca o valoare absoluta, cum s-ar dori.
   Ei bine, arhetipurile, cliseele atat de bine impregnate la nivel subconstient in lumea asa zis democratica clasica despre teroarea, regimul criminal, antidemocratic etc comunist a lucrat atat de bine incat orice biserica iar putea lua sub faldurile sale ca mari clerici si apostoli ai cultului " democratic ". Pornind de la preluarea puterii, razboiul civil, marea foamete, planurile cincinale, marile procese etc, etc toate tinand de fosta URSS, la nivelul perceptiei lumii occidentale s-a creat in timp ca acest sistem, comunismul este la fel de diabolic ca si " necuratul " insusi.
   Si uite asa, dragi somitati inchizitoare, ia sa privim mai indeaproape, pe cine reprezentati voi de fapt.. Incepand cu secolele marilor descoperiri geografice, VOI IMPERIALISTII ati dat iama pe tot globul si sub obladuirea unor ideologii ( crestinarea salbaticilor, de fapt scuza pentru noi teritorii si imbogatire prin furt, deloc cultul muncii cum inoculati ) la fel de false ca si voi ati distrus, macelarit, genocidizat, furat, rapit peste tot in cele doua Americi, Africa, Asia etc. Actuala Mare Britanie doar Indiei ar trebui sa-i plateasca minim 1000 de miliarde de sterline, cat a supt-o in perioada coloniala, a fost mult inaintea nazistilor creatori de lagare de concentrare ( vezi razboiul burilor ), insa acest imperiu al raului a distrus si in Australia ori Canada, peste tot in Africa sau Asia. Surata ei, marea Franta, ibidem al istoriei trebuie pusa, insa turma de care vorbeam la inceput fiind majoritatea francezi omit cu bunastiinta a se regasi printre demnii urmasi ai strabunilor genocizi si hoti. Nu pot uita stralucitele exemple de omenie ale Spaniei si Portugaliei ce cu Biblia in mana au aneantizat popoare, culturi, ei ce sunt de fapt niste trogloditi ai existentei. Insa ce poate fi mai revoltator, ca un om sa ajunga acasa sa-si gaseasca sotia si copii morti, sa se stie urmarit, de catre cine oare ? Exact de armata de ocupatie a tarii sale. Acesta a fost modul de construire a celei mai mari democratii din univers, stralucita America, iar personajul de care vorbeam, va ramane etern in inimile natiuni sale ( amerindienii ) un erou contra luptei de ocupatie, capetenia Geronimo. Ce este cu atat mai abject, astenia mondiala vis-a-vis de gulaguri ( lagare de munca sau concentrare ). Pai daca Stalin si-a bagat oponentii in Gulag, erau oameni contra regimului insa din popor, America nu doar ca era pe teritoriu strain inca de la fondare, dar i-a devansat pe bolsevici cu juma' de secol, creand acele lagare ale infamiei fata de toata populatia amerindiana, lasandu-i sa se stinga incet, hranindu-i cu tzaraita din mila guvernului... cand ei reprezentau niste natiuni mandre, neasteptand mila nimanui.
   Si atunci despre ce vorbim, marete somitati istorico-socio-politico dar nu in ultimul rand demagogice.. ce mai doresc sufletele voastre? Pai daca exista acea justitie divina pe care ati exportat-o prin toate ungherele planetei, cine oare or fi cei mai vinovati? Cei ce de bine de rau, au ridicat propriul popor din asuprire, prin educatie si sanatate gratuita, le-au dat un ideal, i-au culturalizat, au creat sentimentul de mandrie nationala, au primit si respect de la marile imperii ale genocidului perpetuat in secole...sau aceste ramasite actuale ale viciului, ce traiesc in continuare in urma raptului de secole, ce sunt de fapt marii exportatori de ideologie incercand prin orice mijloace persuasive ori santaj, asasinat, invazii etc sa impuna democratia liberala...ce pacat sunt de fapt... reprezentantii tristi ai unei piese expirate de a-si perpetua si apara interesele neo-colonialiste oriunde pe glob.



No comments: